Χάνοντας βάρος στην κοιλιά και τις πλευρές: Άσκηση επιλογή και εστίαση στη συνολική απώλεια βάρους

Αδυνάτισμα της μέσης

Οι ασκήσεις αδυνατίσματος στην κοιλιά και στο πλάι επιλέγονται ξεχωριστά για κάθε αθλητή, αλλά αυτό είναι ιδανικό.

Ένα συγκρότημα που θα φέρει αποτελέσματα μπορεί να δημιουργηθεί από εσάς εάν ακολουθείτε βασικές αρχές και κανόνες εκπαίδευσης.

Η διαδικασία καύσης λίπους θα είναι δυνατή με το σωστό πρόγραμμα καθώς και με τη διατροφή και άλλες συστάσεις.


Η καλύτερη σωματική δραστηριότητα για να χάσετε λίπος

Προπονήσεις σε προσομοιωτές για απώλεια βάρους στην κοιλιά και στις πλευρές

Οι πιο αποτελεσματικές ασκήσεις για την απώλεια λίπους είναι εκείνες που κάνουν το σώμα να καταναλώνει περισσότερη ενέργεια, καθώς και εκείνες που επιταχύνουν το μεταβολισμό, αν και για μικρό χρονικό διάστημα.

Δεν θα λειτουργήσει για να μειώσει το στρώμα του λίπους στην κοιλιά και τις πλευρές μέσω στρίψιμο, κρεμασμένο πόδι στα πόδια και παρόμοιες ασκήσεις για την ανάπτυξη του τύπου και των λοξών.

Ενδιαφέρων!Παραδόξως, τέτοιες κινήσεις μπορούν να αυξήσουν μόνο τον όγκο της μέσης, καθώς οι μύες που βρίσκονται κάτω από το λίπος θα αυξηθούν.

Η καταπολέμηση της παχυσαρκίας είναι λίγο διαφορετική. Ο αθλητής πρέπει να διατηρήσει ένα έλλειμμα θερμίδων στο σώμα για να αρχίσει να καταναλώνει τα δικά του αποθέματα.Ταυτόχρονα, είναι αδύνατο να μειωθεί το λίπος στην επιλεγμένη περιοχή, "αφήνει" ολόκληρο το σώμα και από ποια περιοχή εξαρτάται πιο γρήγορα εξαρτάται από τα μεμονωμένα χαρακτηριστικά.

Ακόμα και οι πιο αποτελεσματικές ασκήσεις κοιλιακής και πλευρικής αφαίρεσης στο σπίτι δεν θα βοηθήσουν σε μια εβδομάδα.

Είναι βέλτιστο να αλλάζετε διαφορετικούς τύπους φορτίων και να αλλάζετε το πρόγραμμα μία ή και αρκετούς μήνες. Πρέπει να τονιστεί:

 • Προπόνηση κυκλώματος, όταν ο αθλητής κάνει πολλές κινήσεις στη σειρά με λίγη ή καθόλου ανάπαυση.
 • Συνδυασμός προπόνησης δύναμης και προπόνησης καρδιο
 • Εναλλαγή μεταξύ αερόβιων και αναερόβιων ασκήσεων.

Ταυτόχρονα, η απώλεια βάρους είναι αδύνατη εάν δεν υπάρχει έλλειμμα θερμίδων. Για να καταλάβετε πώς να αφαιρέσετε γρήγορα το σωματικό λίπος, πρέπει να κατανοήσετε τις αρχές, να επιλέξετε μια δίαιτα για να κάψετε λίπος στην κοιλιακή περιοχή, να ξεκινήσετε γενικές ασκήσεις ενδυνάμωσης για να τονίσετε το σώμα και μόνο μετά να προχωρήσετε σε σοβαρά φορτία.

Γυμναστήριο για την καύση λίπους

Ασκήσεις γυμναστικής καύσης λίπους

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές προσεγγίσεις για την απώλεια βάρους. Ορισμένες μέθοδοι συνιστούν την απώλεια βάρους εντός 10 ημερών ή κάποια άλλη σύντομη χρονική περίοδο. Μπορούν να θεωρηθούν ως απάτη εκ των προτέρων.

Όταν ρωτήθηκε τι ασκήσεις να κάνει για να αφαιρέσει το στομάχι σε μια εβδομάδα, ένα άτομο παραβλέπει την ουσία της διαδικασίας μετασχηματισμού του σώματος: πρέπει να κάνετε ένα σαφές σχέδιο, συμπεριλαμβανομένης της διόρθωσης της διατροφής, του τρόπου ζωής και, φυσικά, της συμπερίληψης της σωματικής δραστηριότητας, και σταδιακά προχωρήστε προς τους δικούς σας στόχους. Το πρόγραμμα θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη τα φυσιολογικά και ηλικιακά χαρακτηριστικά του οργανισμού. Ως εκ τούτου, η άσκηση απώλειας βάρους θα είναι πολύ διαφορετική για εφήβους και άτομα άνω των 50 ετών.

Αναμφίβολα, μπορείτε να χάσετε λίγο βάρος σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά δεν είναι απαραίτητο.

Πριν ξεκινήσετε την άσκηση, πρέπει να επιλέξετε τις ασκήσεις που πρέπει να κάνετε σε μια εβδομάδα και στη συνέχεια να τις εναλλάξετε ή να τις αλλάξετε. Τα πιο αποτελεσματικά είναι:

 • διαφορετικοί τύποι καρδιακών φορτίων: τρέξιμο, σχοινάκι, ποδήλατο γυμναστικής κ. λπ.
 • Ασκήσεις πολλαπλών αρθρώσεων: καταλήψεις, πρέσες μπάρας, άρση βαρών κ. λπ.
 • διάφορες ασκήσεις δύναμης με αρκετές επαναλήψεις, επίσης σε προσομοιωτές.

Το καλύτερο συγκρότημα γυμναστικής για την απομάκρυνση του σωματικού λίπους περιλαμβάνει ασκήσεις καρδιο και αντοχής (με barbell, αλτήρες, σε προσομοιωτές, απλά χωρίς μύδια). Σε αυτήν την περίπτωση, είναι απαραίτητο να στρέψετε τον Τύπο, αλλά πρέπει να εστιάσετε σε άλλες κινήσεις.

Το πρόγραμμα πρέπει να δημιουργηθεί για περίπου ένα μήνα, μετά τον οποίο μπορεί να αλλάξει. Θα πρέπει να περιλαμβάνει ασκήσεις προθέρμανσης, τεντώματος, αερόβιας και αναερόβιας.

Ένα καλό συγκρότημα μοιάζει με αυτό:

 1. Να ζεσταθείΥπάρχουν τρία σετ ασκήσεων, όπως 100 σχοινιά, pushups, κρεμαστά πόδια, squats χωρίς βάρη και burpees. Οι κινήσεις μπορούν να αλλάξουν. Το κύριο πράγμα είναι να επιλέξετε απλά για τον αθλητή, καθώς αυτό είναι απλώς προθέρμανση.
 2. Τμήμα ισχύος. . . Διαιρείται με ημέρες, για παράδειγμα Δευτέρα - πόδια και ώμους, Τετάρτη - στήθος και πλάτη, Παρασκευή - χέρια.
 3. ΙσχυρόςΚαρδιο άσκησηΓια παράδειγμα, τρέξτε για μια ώρα.

Αυτή η προπόνηση επιτρέπει στο σώμα όχι μόνο να καίει πολλές θερμίδες, αλλά και να εκπαιδεύει τους μύες, γεγονός που αναγκάζει περαιτέρω το σώμα να χρησιμοποιεί ενέργεια για ανάκαμψη και να επιταχύνει τον μεταβολισμό.

Πώς να αντλήσετε τους λοξούς και εγκάρσιους κοιλιακούς

Σανίδα - στατική άσκηση για την εκπαίδευση των κοιλιακών μυών

Μια όμορφη εμφάνιση εξασφαλίζεται όχι μόνο από την απουσία λίπους, αλλά και από τους ανεπτυγμένους μυς.

Οι πλάγιοι και εγκάρσιοι μύες μπορούν να διογκωθούν με τις ακόλουθες κοιλιακές ασκήσεις για άνδρες και γυναίκες:

 • Στρίψιμο;
 • Σηκώστε τα πόδια στην πλαγιά.
 • όρθιες πλευρικές στροφές.
 • Ανυψώνοντας τα πόδια για στήριξη (για παράδειγμα, τα χέρια είναι σε μια καρέκλα, ο αθλητής κάθεται στην άκρη ενώ σηκώνει τα πόδια του).
 • Σηκώστε το σώμα από θέση ψέματος.

Μπορείτε επίσης να κάνετε στατικές ασκήσεις για γρήγορα αποτελέσματα, όπως: Β. ΣανίδαΓενικά χρησιμοποιούνται τρεις ή τέσσερις κινήσεις, και στη συνέχεια μπορούν να αλλάξουν.

Μαθήματα για επίπεδο στομάχι

Λεπτή κοιλιά

Μπορείτε να καταλάβετε τι είδους άσκηση, γυμναστική ή συγκρότημα να κάνετε για να αφαιρέσετε το υπερβολικό υλικό και να τονώσετε το στομάχι σας αναλύοντας τις αρχές της καύσης λίπους. Η βάση δεν πρέπει να είναι ασκήσεις που στοχεύουν τους μύες στην περιτοναϊκή περιοχή άμεσα, αλλά δύναμη και καρδιά.

Ένα επίπεδο στομάχι είναι αποτέλεσμα μακράς άσκησης, διατροφής και τήρησης μιας καθημερινής ρουτίνας. Αυτό είναι ένα πλήρες φάσμα δραστηριοτήτων, καθεμία από τις οποίες στοχεύει στην επίτευξη ενός αποτελέσματος.
Τρεις καλύτερες τεχνικές για τονισμό του δαπέδου, τόνωση του περιτοναίου και διαμόρφωση της μέσης

Το κορίτσι μετρά τη μέση της

Η απώλεια βάρους προσπαθεί να καταλάβει ποιες ασκήσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την απομάκρυνση του λίπους από την κοιλιά και τις πλευρές, αλλά η διαδικασία απαιτεί όχι μόνο ασκήσεις, αλλά περίπλοκες τεχνικές.

Υπάρχουν τρία πιο δημοφιλή:

 1. Η μία προπόνηση είναι όλα καρδιο, η δεύτερη είναι μόνο ασκήσεις δύναμης.
 2. Εκπαίδευση κυκλώματος.
 3. Εναλλακτική δύναμη και καρδιο προπόνηση σε μία προπόνηση.

Τι ασκήσεις να κάνουμε για τους γοφούς, την κοιλιά, τα χέρια και τα πόδια είναι μια δευτερεύουσα ερώτηση καθώς απαιτείται ξεχωριστή προσέγγιση. Στα αρχικά στάδια, κινήσεις πολλαπλών αρθρώσεων ή προπόνηση στο σπίτι συνιστάται όταν δεν είναι δυνατό να επισκεφθείτε το γυμναστήριο.

Έτσι επιταχύνετε το αποτέλεσμα

Η σωστή διατροφή και άσκηση για την καύση λίπους

Μπορείτε να επιταχύνετε την καύση λίπους με τις ακόλουθες μεθόδους:

 • Πριν από την αφαίρεση του λίπους, επιλέγεται η σωστή διατροφή.
 • Η πρόοδος του φορτίου πρέπει να παρακολουθείται συνεχώς.
 • Χρησιμοποιούνται καυστήρες λίπους, αλλά μόνο αφού ενημερωθούν για πιθανές αντενδείξεις ή τρόφιμα που καίνε λίπος.
 • Ο αθλητής καταναλώνει αρκετό νερό.

Πώς να χάσετε βάρος, να αφαιρέσετε λίπος, τι ασκήσεις να κάνετε και ποια πρόσθετα διεγερτικά να επιλέξετε να αφαιρέσετε το υπερβολικό υλικό το συντομότερο δυνατό, μπορεί να πει ένας επαγγελματίας εκπαιδευτής.

Η μεγαλύτερη απόδοση επιτυγχάνεται όταν λαμβάνονται υπόψη τα μεμονωμένα χαρακτηριστικά του οργανισμού.


Αξίζει να περιμένετε ένα γρήγορο αποτέλεσμα;

Περιμένετε γρήγορη δράση για την καταπολέμηση του υπερβολικού λίπους

Τι είδους γυμναστική να κάνετε για να χάσετε το υπερβολικό λίπος γύρω από το στομάχι σας το συντομότερο δυνατό είναι μια δημοφιλής ερώτηση. Η απάντηση δεν είναι τόσο απλή, καθώς απαιτεί προσεκτική ανάλυση.

Οι ασκήσεις καύσης λίπους μπορούν να σας βοηθήσουν να λάβετε γρήγορα αποτελέσματα όταν το γυμναστήριο είναι σωστό, αλλά το στομάχι μπορεί να είναι μια προβληματική περιοχή. Αυτό συμβαίνει συχνά στην πράξη.

Ο αθλητής μπορεί να αρχίσει να χάνει λίπος, αλλά τα εκατοστά στη μέση θα μειωθούν αργά.Το κύριο πράγμα δεν είναι να ολοκληρώσετε τη διαδικασία, αλλά να καταλάβετε ότι είναι δυνατόν να αφαιρέσετε την κάτω κοιλιακή χώρα για περισσότερο από το λίπος σε άλλα μέρη του σώματος, αλλά υπάρχει πρόοδος και πρέπει να είστε υπομονετικοί.


Τι μπορεί να επιτευχθεί σε μια εβδομάδα, ένα μήνα;

Ορισμένα αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα, ακόμη και μια εβδομάδα ή ένα μήνα. Στην αρχή, η επιστροφή μπορεί να είναι σημαντική καθώς το σώμα δεν έχει συνηθίσει στη διατροφή και τη σωματική δραστηριότητα.

Σε ένα μήνα μπορείτε να χάσετε λίγα κιλά και, κατά συνέπεια, να μειώσετε το ποσοστό λίπους στο στομάχι σας. Αλλά ακόμη και οι πιο αποτελεσματικές προπονήσεις και φάρμακα για την καύση λίπους δεν θα σας επιτρέψουν να αφαιρέσετε το στρώμα λίπους και να επιτύχετε επίπεδο στομάχι σε μια εβδομάδα.

Πώς να χάσετε βάρος πιο γρήγορα

Η υπερβολική απώλεια βάρους είναι δυνατή χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους. Αυτά περιλαμβάνουν:

μέθοδος Χαρακτηριστικά του
Αντιστάθμιση τροφοδοσίας. Είναι απαραίτητο να μειωθεί η ποσότητα υδατανθράκων και να αυξηθεί η πρωτεΐνη Υψηλής απόδοσης. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε όταν χάσετε βάρος.
L-καρνιτίνη Ένα συμπλήρωμα που αναγκάζει το σώμα να χρησιμοποιεί τους δικούς του πόρους για ενεργειακό μεταβολισμό, επιταχύνει το μεταβολισμό του λίπους και έχει θετική επίδραση στην εργασία της καρδιάς.
καυστήρας λίπους Τα καλύτερα προϊόντα είναι ακριβά αλλά αρκετά αποτελεσματικά. Υπάρχουν αντενδείξεις, επομένως δεν συνιστώνται για προβλήματα καρδιάς και αρτηριακής πίεσης.
Ισχυρό φορτίο Χρειάζεται πολλή ενέργεια όχι μόνο κατά την εκτέλεση, αλλά και για την επακόλουθη ανάκαμψη του σώματος. Επιταχύνει επίσης το μεταβολισμό σας για έως και 12 ώρες.

Για να λάβετε το αποτέλεσμα, συνιστάται να συνδυάσετε προσεγγίσεις και μεθόδους για να επιλέξετε αυτές που λειτουργούν καλύτερα σε κάθε μεμονωμένη περίπτωση.

Επαγγελματικές συμβουλές

επαγγελματίες αθλητές

Το πιο σημαντικό κομμάτι συμβουλών από επαγγελματίες κατά τη δημιουργία ενός προγράμματος κατάρτισης είναι η συμμόρφωση με το έργο που βρίσκεται στο χέρι. Εάν ο στόχος είναι να χάσετε βάρος γύρω από τις πλευρές και την κοιλιά, τότε οι τάξεις πρέπει να δομηθούν για να επιτευχθούν τα μέγιστα αποτελέσματα.
Μπικίνι γυμναστικής αθλήτρια

Ο ιδιοκτήτης πολλών τίτλων, ένας εκπαιδευτής, συμβουλεύει να εργάζεται σε προβληματικούς τομείς με μια διατροφή. Είναι αδύνατο να χτίσεις μια όμορφη φιγούρα χωρίς φαγητό, είπε.

Όσον αφορά τις προπονήσεις, συνιστά εναλλακτική προπόνηση καρδιο και αντοχής, καθώς και προπόνηση κυκλώματος και supersets.

Προπονητής

Ένας γνωστός προπονητής και αθλητής συμβουλεύει ότι η εργασία σε προβληματικές περιοχές πρέπει να αντιμετωπιστεί διεξοδικά. Πριν από την απώλεια βάρους, συνιστά τη δημιουργία ενός προγράμματος διατροφής και ενός προγράμματος άσκησης που αποτελείται τόσο από καρδιο όσο και προπόνηση δύναμης.

Crossfitter

Ένας πολύ γνωστός αθλητής σε κύκλους Crossfit συνιστά τη χρήση της μεθόδου εκπαίδευσης διαστήματος εκτός από τη διατροφή. Η ουσία είναι ότι τα φορτία διαφορετικών βαθμών πολυπλοκότητας εναλλάσσονται και εκτελούνται το ένα μετά το άλλο. Αυτή η μέθοδος είναι ιδανική για την απώλεια λίπους, συμπεριλαμβανομένου του στομάχου και των πλευρών.

Κύρια συμπεράσματα

Η απώλεια βάρους στην κοιλιά και στις πλευρές είναι δυνατή, αλλά μόνο σε συνδυασμό με την καύση λίπους σε όλο το σώμα.

Η επιλεκτική μείωση του όγκου δεν είναι δυνατή λόγω των φυσιολογικών ιδιοτήτων του ανθρώπινου σώματος.

Για να μειώσετε το σωματικό λίπος, πρέπει να ακολουθήσετε μια δίαιτα, καθώς και να συνδυάσετε ασκήσεις καρδιακής και δύναμης για να χάσετε βάρος στη μέση.

Αυτή η προσέγγιση φαίνεται να είναι η πιο αποτελεσματική και δικαιολογημένη στην πράξη, πολλοί επαγγελματίες αθλητές και προπονητές είναι υπέρ αυτής.

Το κύριο πράγμα για να "αφαιρέσετε" λίπος και επιπλέον ίντσες με αυτό είναι να εφοδιαστείτε με αποφασιστικότητα και υπομονή.