Κριτικές Diet Lite

 • Raul
  Το βάρος μου ήταν 120 κιλά. Τίποτα δεν βοήθησε, ούτε καν λιποαναρρόφηση και κοπή μέρους του στομάχου. Η γυναίκα παραγγέλνει το Diet Lite στο Διαδίκτυο. Μπορώ να χάσω 10 κιλά σε ένα μήνα. Η περίοδος εισδοχής είναι 3 μήνες. Συνεχίζω να χάνω βάρος και το προτείνω σε όλους!
  Diet Lite
 • Δήμητρα
  Στην ηλικία των 30 ετών, το βάρος μου άρχισε να αυξάνεται σημαντικά. Μετά το παιδί γεννήθηκε, δοκίμασα τα πάντα, αλλά τίποτα δεν λειτούργησε. Ένας φίλος πρότεινε να παραγγείλετε το κοκτέιλ Diet Lite. Παραγγελία στον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή. Έχασε 8 κιλά σε ένα μήνα. Είμαι πολύ χαρούμενος!
  Diet Lite
 • Mustafa
  Το κοκτέιλ Diet Lite είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση. Τα φυσικά συστατικά της σύνθεσης δεν προκαλούν αλλεργίες και είναι εντελώς ακίνδυνα για το σώμα. Έχω χάσει 5 κιλά σε 2 εβδομάδες. Θέλω επίσης να χάσω 5 κιλά.
  Diet Lite
 • Ευαγγελία
  Το Cocktail Diet Lite δεν είναι συμπλήρωμα διατροφής και δεν έχει χημεία στη σύνθεσή του. Οι κύριες ουσίες είναι το κακάο, η σπιρουλίνα, η γκουαράνα, οι πρωτεΐνες. Έχω χάσει 8 κιλά σε ένα μήνα.
  Diet Lite
 • Xeyale
  Είναι υπέροχο που παίρνω τώρα το κοκτέιλ Diet Lite. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πλήρως ότι αυτή είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για την παχυσαρκία. Το κύριο πράγμα είναι να παραγγείλετε από τον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή.
  Diet Lite
Εκτίμηση Diet Lite
4.4
19