Οδηγίες χρήσης Diet Lite

Οδηγίες χρήσης για το προϊόν Diet Lite

Ενδείξεις και αντενδείξεις

Μελέτες Diet Lite σχετικά με την αποτελεσματική απώλεια βάρους κοκτέιλ πραγματοποιήθηκαν στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Υγιεινής Διατροφής. 1000 άνδρες και γυναίκες ηλικίας 18 έως 55 ετών συμμετείχαν στις εξετάσεις. Ως αποτέλεσμα της εφαρμογής, σημειώθηκαν οι ακόλουθες αλλαγές:

  • Μετά από 7 ημέρες με το κοκτέιλ, το σωματικό βάρος όλων των συμμετεχόντων μειώθηκε κατά 7 κιλά.
  • Μετά από άλλες 7 ημέρες, οι συμμετέχοντες κατάφεραν να χάσουν άλλα 7 κιλά.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο τεστ που έγινε. Τη στιγμή της δεύτερης, η διατροφή των 10 γυναικών που χωρίστηκαν σε δύο ομάδες αποτελούταν από ένα κοκτέιλ αδυνατίσματος. Η πρώτη ομάδα πήρε το κοκτέιλ Diet Lite, το δεύτερο - το συνηθισμένο προϊόν για απώλεια βάρους. Τα αποτελέσματα του πειράματος ήταν τα εξής: Οι πρώτες 5 γυναίκες που έλαβαν αυτό το υπέροχο προϊόν κατάφεραν να χάσουν έως και 8 κιλά ενώ δεν αισθανόταν πεινασμένοι, γεγονός που συνέβαλε σε μια υπέροχη διάθεση και μια ενεργειακή ώθηση. Οδηγίες για την προετοιμασία και τη χρήση παρέχονται σε όλα τα κουτιά για το προϊόν. Με τη σωστή τήρηση, μπορείτε να απαλλαγείτε από το υπερβολικό βάρος σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η χρήση του φαρμάκου κάνει την εμφάνισή σας ελκυστική, ομαλοποιεί το πεπτικό σύστημα και βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος.

Ενδείξεις και αντενδείξεις

Είναι απαραίτητο να παρακολουθείτε ένα μάθημα κάθε μέρα που διαρκεί μεταξύ 2 εβδομάδων και ενός μήνα. Μετά το πρώτο μάθημα, θα διαπιστώσετε ότι η εικόνα και η υγεία σας έχουν βελτιωθεί πολύ. Ένα κοκτέιλ βασισμένο σε φυσικές ουσίες θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από περιττά κιλά και θα έχει θετική επίδραση σε όλα τα όργανα.

Αυτή η σκόνη δεν έχει αντενδείξεις και παρενέργειες, αλλά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  1. Η παρουσία πιθανής αλλεργικής αντίδρασης.
  2. Με δυσανεξία στις ουσίες του φαρμάκου.
  3. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.
  4. Με υψηλή αρτηριακή πίεση.
  5. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παιδιά κάτω των 16 ετών.

Χρησιμοποιώντας ένα προϊόν αδυνατίσματος

Πώς να πάρετε το Diet Lite

Το εξαιρετικά αποτελεσματικό σύστημα γρήγορης απώλειας βάρους μπορεί να ληφθεί με οποιοδήποτε ποτό: χυμό, νερό, τσάι και ακόμη και κουάκερ. Η σύνθεση της συσκευασίας πρέπει να αραιώνεται με υγρό. Περιμένετε μέχρι να διαλυθεί εντελώς και μπορείτε να αρχίσετε να πίνετε. Καταναλώστε 1-2 φακελάκια πριν από τα γεύματα. Το κοκτέιλ δεν περιέχει αντενδείξεις, επομένως είναι ασφαλές για όσους είναι υπέρβαροι. Η διάρκεια ενός μαθήματος είναι 1 μήνας. Για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, πρέπει να πιείτε 3 μαθήματα.

Οι ειδικοί στην Κύπρο δεν συνιστούν τη λήψη κοκτέιλ πριν από το κρεβάτι, καθώς έχει αναζωογονητικό αποτέλεσμα που μπορεί να οδηγήσει σε αϋπνία. Εάν έχετε επιπλέον κιλά, πρέπει να παρακολουθήσετε έως και 3 μαθήματα. Για ένα γρήγορο και αποτελεσματικό αποτέλεσμα, είναι απαραίτητο να κάνετε επιπλέον άσκηση, να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα άσκησης και να μειώσετε τον αριθμό των τροφών με υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες στη διατροφή.

Με αυτό το φάρμακο, μπορείτε να απαλλαγείτε από 10 κιλά σε μόλις 30 ημέρες. Ταυτόχρονα, θα αισθανθείτε ενεργητικοί, ενεργοί και γεμάτοι.